Cautare

1001 de rezultate pentru "cosma petre" (3.09 secunde)
Revendicarile nesolutionate de patronatul acestei societati portuare se refera in primul rand la acordarea unei indexari salariale cu 10 procente, ceea ce inseamna aproximativ un milion de lei vechi in plus la salariul fiecarui angajat al SC Decirom SA, a declarat pentru "Replica", Petre Costel, presedintele Federatiei Sindicatelor Portuare din Romania.
Aceasta cantitate de zahar mareste concentratia de alcool cu doua grade", ne-a declarat Petre Mocanu, director executiv in cadrul Organizatiei Nationale Interprofesionale Vitivinicola din Romania (ONIVR).
Desi edilii sperau ca noul director al RAADPFL, Ion Petre, sa redreseze situatia, problemele nu au putut fi solutionate.
Desi edilii sperau ca noul director al RAADPFL, Ion Petre, sa redreseze situatia, problemele nu au putut fi solutionate.
Potrivit presedintelui Federatiilor Nationale a Sindicatelor Portuare din Romania, Petre Costel, "aceste disponibilizari s-au realizat intr-un mod abuziv, deoarece angajatii vizati au fost anuntati in cursul zilei de ieri, iar termenul final expira la 1 august a.c.
Liderul Federatiei Nationale a Sindicatelor Portuare, Petre Costel, ne-a declarat ca sindicalistii se vor intruni in cursul saptamanii viitoare, pentru a stabili masurile pe care le vor lua, iar blocarea portilor de acces in Portul Constanta este una dintre ele.
Directorul general al furnizorului local de agent termic primar, Tudor Petre, ne-a declarat ca solicitarea de crestere a pretului gigacaloriei va trebui sa fie aprobata de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), cat si de Consiliul Local.
Din cele 200 de milioane de lei conducerea Apaterm recunoaste ca ne datoreaza doar 80.000 de lei", ne-a declarat directorul general al Electrocentrale, Tudor Petre.
Practic este vorba de privatizarea Electrocentrale prin crearea unei noi societati prin asociere in participatiune, in care firma straina va aduce un aport de capital constand in valoarea investitiei care va fi facuta", ne-a declarat directorul general al Electrocentrale, Tudor Petre.
Practic este vorba de privatizarea Electrocentrale prin crearea unei noi societati prin asociere in participatiune, in care firma straina va aduce un aport de capital constand in valoarea investitiei care va fi facuta", ne-a declarat directorul general al Electrocentrale, Tudor Petre.
Directorul general al Electrocentrale, Tudor Petre, ne-a declarat ca a transmis ieri o adresa primarului Dumitru Nicolae in care a argumentat motivele care au stat la baza cererii de majorare a pretului gigacaloriei.
Directorul general al Electrocentrale, Tudor Petre, ne-a declarat ca termenul-limita pentru depunerea ofertelor a fost prelungit pana in luna ianuarie, la solicitarea firmelor, care au mai cerut un ragaz pentru intocmirea documentatiei.
DIICOT afirma ca in cursul anilor 2002 - 2003, constanteanul Emil Oprea, bucurestenii Teodor Petre Marin, Lucian Mazilu si doi cetateni irakieni, Abbas J.
Majoritatea beneficiarilor olteni au câstigat finantare pentru modernizarea fermelor, pentru achizitia de utilaje, însa printre proiectele selectate se regaseste si construirea unei ciupercarii în judetul Olt.  Consilierul Petre Petrescu, printre câstigatori La urmatoarea sesiune lunara, din aprilie, 25 de proiecte din Oltenia au fost selectate pentru finantare, în timp ce alte 35 au fost reportate.
Tronsonul de metrou Nicolae Grigorescu-Linia de Centura, care va avea patru statii si a costat 145 milioane euro, se va deschide circulatiei in data de 19 noiembrie, a declarat directorul de comunicare Metrorex, Mariana Petre.
Oile crotaliate sunt ceva mai multe, 90.000 de capete", a spus directorul OARZ Olt, Petre Barbu. ... "Stiu ca nu prea exista crotalii in piata si ca directiile nu au de unde sa le asigure medicilor veterinari necesarul", a mai spus Petre Barbu.
"Le trebuie cel putin 20 de ani si miliarde bune ca sa disloce ceea ce a ramas la Biosinteze", spune si fostul primar al municipiului, Petre Traistaru. ... Petre Traistaru, fostul primar al Calafatului
"Daca la negocieri vom avea postul de comisar pentru agricultura, atunci incepem sa discutam, daca va fi Ciolos, sau Ilie Sarbu sau Petre Daia, sau nu stiu cine, spun la intamplare, nu luati numele acestea decat ca exemplu.
Petre Prisecaru, care activeaza in cadrul Departamentului de Integrare Europeana al Institutului pentru Economie Mondiala al Academiei Romane. El are curajul sa scrie despre subminarea economica a Romaniei, si despre praful de pe toba cu care ne alegem dupa doua decenii de marete impliniri capitaliste.
Ideea ca oamenii sa aiba posibilitatea sa viziteze fabrica i-a apartinut unuia dintre asociati, care este si administrator al Top Gel, Petre Popa. ... Copiii care viziteaza fabrica primesc cate o inghetata de la noi", a spus Petre Popa, asociat la Top Gel.
google-analytics.com